De beste manier om En Classe te ondersteunen is door een financiële bijdrage te leveren. Er zijn verschillende manieren om dat te doen:

Via een eenmalige gift, hoe groot of klein dan ook!
KLIK HIER om nu te doneren via onze donatiemodule (6% inhouding door betalingsmodule, klik op het bedrag en scrol omlaag)
- U kunt natuurlijk ook rechtstreeks uw bijdrage overmaken via ons banknummer NL03ABNA0452066387 (100% voor En Classe!)

Via een vaste maandelijkse of jaarlijkse donatie
- Dit kan een periodieke overschrijving zijn via uw (internet) bank. Ons banknummer is NL03ABNA0452066387.
- U kunt En Classe machtigen om maandelijks een vast bedrag van uw rekening af te schrijven. Dit kunt u gratis online regelen door het invullen van deze incasso-overeenkomst. 
- Dit kan u ook in een speciale overeenkomst laten vastleggen zodat uw giften volledig aftrekbaar zijn. Dit hoeft tegenwoordig niet meer via een notaris maar kan na het downloaden van deze overeenkomst snel en gratis geregeld worden!

Heel graag leggen we hieronder kort uit hoe uw geld besteed wordt en waarom dat zo uniek is.

Alle mensen die voor En Classe werken en niet de Congolese nationaliteit hebben, doen dit geheel vrijwillig. Echt. 100%. Geen onkostenvergoedingen voor reizen, telefoongebruik etc… Op een paar kleine verplichte kosten na (website hosting, bankkosten en de huur van ons kantoortje in Kinshasa) heeft En Classe geen “overheadkosten”. Dat betekent dus ook dat vrijwel alle donaties rechtstreeks ten goede komen aan het bereiken van onze doelstelling!

Eigenlijk wordt uw donatie drie keer gebruikt:

1) En Classe creëert jaar in jaar uit tientallen banen voor Congolezen; van aannemer, metselaar, hout-en metaalbewerker tot lerarentrainer of schoolbegeleider. Vrijwel 100% van ons budget wordt dan ook besteed aan het betalen van een fatsoenlijk salaris voor al deze mensen én aan het inkopen van lokale materialen. Een perfect voorbeeld van investeren in de lokale economie.

2) Het resultaat is dat schoolgebouwen verbeteren en leraren beter en gemotiveerder lesgeven met moderne lesmethoden en materialen.

3) Hierdoor krijgen leerlingen beter onderwijs onder veel betere omstandigheden wat hun kans op een betere toekomst vergroot. 

Onze voorkeur gaat uiteraard uit naar een vast bedrag per jaar of per maand. Als vaste donateur biedt u structurele steun en dat geeft En Classe zekerheid van inkomsten, waardoor we onze hulp kunnen blijven garanderen. Heeft u nog vragen over hoe u En Classe het beste kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Heel hartelijk dank voor uw bijdrage!