In oktober 2007 zijn we begonnen met de verbouwing van onze tweede school: Kamina. Een grote lagere school met 21 vervallen klaslokalen op een hoek in de wijk N'djili met ruim 1000 kinderen. De klaslokalen zijn verdeeld over zes schoolgebouwen en staan in een groot vierkant om een enorme zandvlakte heengebouwd, waardoor er een "schoolplein" ontstaat. Toen we de school aantroffen was er rechts achterin de hoek een vuilnisbelt en die was weer heel dichtbij een compleet vervallen toiletgebouw. Omdat de school geen muur had, werd het schoolplein gedurende de dag door duizenden mensen gebruikt om de hoek af te snijden.
 
In de afgelopen 9 jaren heeft En Classe beetje bij beetje Kamina gemaakt tot wat het nu is: een mooie en veilige school, met een muur, toiletten, afvalbakken, een handenwasstation en honderden nieuwe schoolbanken. In 2015 werd er ruim 52.000 US dollar geinvesteerd in Kamina!
 
In 2015 hebben de leraren en leerlingen het hygiëneprogramma doorlopen zodat iedereen nu ook geleerd heeft om de school zo mooi en schoon te houden. De school zelf had het idee om een kleuterschool te starten, een initiatief dat we van harte toejuichden. De eerste 50 kleuters zijn inmiddels gestart!